closeClose

Tasting Weekend

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram
close
Book

BBQ på Royal Park – sommarens växtbaserade matupplevelse finns i Hagaparken

Sista chansen att avnjuta sommarens plant powered BBQ var söndagen 18/8. Vi ser redan fram emot nästa år.

The show must go on. Royal Park är stolta över att presentera årets Plant Powered Barbecue. Vi dukar upp uteserveringen i trädgården med utsikt över Brunnsviken, omgiven av Hagaparkens frodiga sommarskrud. Njut av veganska delikatesser direkt från grillen. Varje dag, hela sommaren. Boka din upplevelse nu.

Royal Park tar nästa steg som en ledande växtbaserad destination. Efter vår hyllade Plant Powered Brunch är scenen iordningsställd för ännu en kulinarisk upplevelse inspirerad av John & Co. Skapad av Radisson Blu Royal Park Hotel i nära samarbete med John & Co: s plant lab, producent av handgjort mathantverk för din vardagliga njutning. För John & Co har ordet nyfikenhet alltid varit nyckeln och med den här nya BBQ-skapelsen hoppas vi kunna väcka ditt intresse.

Som med alla goda erfarenheter är vår Organic Mixed Grill (O.M.G) värd att dela, med en mängd olika rätter som är preparerade för att avnjutas i det goda sällskapet av dem du bryr dig om. O.M.G-tallriken för 2 inkluderar marinerad rökt vattenmelon, hemlagad tempeh-chorizo, lönnsirapsmarinerade revbensspjäll, asien-inspirerad krispig oumph , kål & örtsallad, bakad potatis med gubbröra gjord på aubergine, sötpotatispommes, basmatiris och mer. Toppas med traditionell barbecuesås, tryffelaioli och en lite mer vågad rötbetshummus. Runda av din måltid med hemgjord glass efter eget val, signerat Sophie’s Raw.

Fullända BBQ-upplevelsen tillsammans med vårt urval av hantverksdrycker. Matcha den med ekologiska naturviner, skölj ner det med en ekologisk öl från hinken eller kombinera den med vår hemlagade komboucha och andra läskande drycker.

Kom förbi för lunch eller middag. Ta med dig din käresta, dina vänner, din familj och dela de godsaker som våra kockar har förberett för er. Vi har känslan av att denna BBQ kommer att få era smaklökar att dansa. En sann växtbaserad glädje och en sann Royal Park-upplevelse.

Mer hos Royal Park

Tasting Menu

Eat

Stay

Relax & Work out

Meet

arrow_forward
arrow_back

Find us

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm