closeClose

Tasting Weekend

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram
samarbete

Chef Doug McNish sätter sitt avtryck på Royal Park

Doug McNish

crop_originalDiscover

Royal Park tar nästa steg i vår växtbaserade vision. För att fira har vi bjudit in kanadensiske kocken tillika plant addict Doug McNish. Med hjälp av hans kunskap ämnar vi fortsatta utvecklingen och passar på att tillföra en hel del växtbaserade nöjen till vårt utbud. Som alltid orkestrerat av John & Co i nära samarbete med Radisson Blu Royal Park Hotel.

Doug har sin bas i Toronto, Kanada där han redan åstadkommit mycket såväl som kock som författare. Med 3 prisbelönta böcker i ryggen under de 3 senaste åren fortsätter han arbetet med att sprida det veganska köket till allmänheten genom att lyfta frågor inom etik, hälsa och miljö. Vi sträckte ut vår hand via sociala medier och blev överlyckliga att Doug var mer än villig att korsa Atlanten och bidra med sin kunskap under detta efterlängtade gästspel. Vi på Royal Park kan inte tänka oss en bättre samarbetspartner i vår strävan mot en hållbar framtid.

Det finns flertalet sätt att njuta av Dougs närvaro på Royal Park under helgen. Hitta din vegan-inspiration genom vår växtbaserade avsmakningsmeny på fredagen. Spendera natten på Radisson Blu Royal Park Hotel och unna dig en specialkomponerad À la carte-frukost på lördagen med vårt Tasting Weekend-paket. Agera på brunch-suget på söndagen där Doug har bidragit till vår hyllade Plant Powered Brunch med mängder av säsongsbetonade delikatesser.

Boka din växtbaserade matupplevelse nedan.

Avsmakningsmeny

En 5-rätters smaksensation signerad Doug McNish

Tasting Weekend

Avsmakningsmeny. Spendera natten. À la carte-frukost.

Sunday Brunch

Plant Powered Brunch inspirerad av Doug McNish

Also at Royal Park

BBQ

Relax & Work out

Stay

Meet

arrow_forward
arrow_back

Find us

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm