EN SE
closeClose

Sunday Brunch

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram
close

Temahelg Klimakteriet på Royal Park

Book
22 november – 24 november

Klimakteriet – temahelg på Royal Park

En unik möjlighet till ett helhetsperspektiv på klimakteriet och din hälsa i en fantastisk miljö

Under 22-24 November arrangerar destinationen Royal Park Stockholm en unik helg på temat klimakteriet. Vi tar ett helhetsgrepp på kvinnohälsa och en hälsosam livsstil genom klimakteriet. Med dina behov som utgångspunkt hoppas vi kunna ge dig all den kunskap du känner att du behöver för att ta hand om dig själv och din egen hälsa.

Ingår i paketet (från 4 995 SEK pp)

  • 2 övernattningar och goodie bag på rummet
  • 2 middagar, 2 frukostar, 1 lunch och 1 brunch
  • 3 träningspass och 1 danspass
  • 4 föreläsningar
  • Inträde till Serviced Office på fredagen
  • Inträde till Haga Health Club hela helgen

Mycket omtanke har lagts ned på att skapa en miljö där du verkligen kan slappna av och samtidigt få en upplevelse för alla sinnen. Här varvas nya forskningsrön och egenvårdstips med inspirerande och informativa föreläsningar tillsammans med PT-ledd styrketräning, yoga, veganska menyer och andra endorfin-höjande aktiviteter. Allt i en miljö där lugnet från vackra Hagaparken och Brunnsviken breder ut sig så att du kan släppa ner axlarna, andas ut och känna dig väl omhändertagen.

Räkna med en fullspäckad helg där du med fördel anländer till Radisson Blu Royal Park Hotel tidigt på fredagen och förvandlar dagen till en “workation”. Vi öppnar upp dörrarna till Royal Park Serviced Office som blir din arbetsplats för dagen. Du har under hela helgen även full access till Haga Health Club och allt vad som erbjuds i form av träning, pool och möjlighet till SPA-behandlingar.

Utdrag av helgens innehåll (se Schema för mer info)

  • AnnaLena Eriksson – finns på plats för dig under hela helgen. Föreläsare och författare av boken “Jag känner inte igen henne” samt skapare av konstprojektet “Klimakteriekossan”.
  • Mia Lundin – Föreläsare och författare, bland annat av boken “Kaos i kvinnohjärnan” samt mycket erfaren sjuksköterska. Idag på den egna kliniken HerCare.
  • Linda Hemmingsson – specialiserad PT på kvinnor i 40-60 års åldern. Är idag personlig tränare för flertalet ryttare i Svenska ryttarlandslaget.
  • Katja Luján– 2018 års vinnare av Let´s Dance är på plats för att inspirera och dansa med oss så att vi släpper loss våra endorfiner.

Under helgen kommer vi bland annat att ha en grupp dedikerade personliga tränare till vårt förfogande för att du som nybörjare eller mer erfaren ska få möjlighet att tillgodogöra dig rätt typ av träning och vara säker på att du tränar med rätt teknik. Vi fokuserar på att minimera skaderisker och coacha dig till bästa utväxling av din träning. Du ska kunna återvända hem och skapa ett långsiktigt välmående samt på egen hand kunna fortsätta nyttja fördelarna som styrketräningen ger kvinnor i klimakteriet.

Ta med dina väninnor eller kom på egen hand och passa på att träffa några nya. Du får alla verktyg du behöver för att kunna ta ett eget ansvar för din hälsa genom klimakteriet, en fas som kan vara både svår att känna igen och svår att känna igen sig själv i. Vi pratar om hur man kan underlätta klimakteriet och göra livet lite skönare. Passa på att bli inspirerad, sänka tempot och ta hand om dig själv. Vi hoppas att du hittar kärlek och förståelse för dig själv och reser hem på söndagen redo att möta dig själv men även världen runt omkring dig med lite mer kärlek och förståelse.

Välkommen att boka din temahelg på Royal Park

Meaningful Experiences at Royal Park

Se all events

Sverige Springer Running Race

Sunday Brunch

Play Together

Macka B - Health is Wealth

Menopause theme weekend at Royal Park

Lantern Party

Christmas Smorgasbord

A Magical Christmas

Christmas Party for All

Masquerade Carnival

arrow_forward
arrow_back

Also at Royal Park

Relax & Work out

Stay

Sunday Brunch

Events

Doug McNish

arrow_forward
arrow_back

Find us

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm