closeStäng

Hotel Restaurant

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media
11 NOV

New medicines for our times

Ta del av de senaste forskningsrönen om psykedelika som ett alternativ för att behandla psykiska tillstånd via denna spännande föreläsning av doktor Russel D. Park

New medicines for our times

Royal Park / Event / New medicines for our times

Ta del av den senaste forskningsrönen om psykedelika som ett alternativ för att behandla psykiska tillstånd.

I vår rationella västvärld ökar intresset alltmer för alternativa sätt att lindra smärta och stress, men även för att öka livskvalitet, energi och känslan av en djupare och starkare närvaro. Det pågår också mycket medicinsk forskning om effekter och möjlig behandling av exempelvis depressioner, oro och ångest med hjälp av mycket små doser psykedelika – samtidigt som användningen är kontroversiell i många länder.

    Svampar med det psykadeliska ämnet psilocybin – som i Sverige främst förekommer hos den narkotikaklassade toppslätskivlingen – har sannolikt använts av människan sedan urminnes tider. De senaste åren har det gjorts flera vetenskapliga studier på hur psilocybin i kombination med psykoterapi kan hjälpa människor med ångest och depression – Nätverket för psykadelisk vetenskap

Var står forskningen idag? Och vad händer i mötet mellan den moderna vetenskapliga världens fokus på mikrobiologi, och ursprungsbefolkningarnas traditionella kunskap och användning av samma växter och ämnen utifrån ett helt annat, holistiskt synsätt?

Russel D. Park ger en överblick över den aktuella forskningen och de senaste rönen, men knyter också ihop detta med uråldriga traditioner hos ursprungsfolk, där rituella, heliga betydelser och spirituell utveckling bidrar med perspektiv som ger en större helhetsbild som inkluderar hela människan.

Var
Royal Park Hotel

När
Torsdag 11 november 18.30-21.30 med paus för förfriskningar och tilltugg

Pris
295 SEK per person
Betalning efter anmälan sker via Swish – nr 1232726172

close

New medicines for our times

Välkomen att boka denna spännande föreläsning torsdag 11 Nov kl. 18:30 på Royal Park Hotel. Kontakta Sleepify direkt för bokning och frågor kring kvällens innehåll här.

Välkommen att boka din plats!

New medicines for our times

Bokning & Frågor

Also at Royal Park

Events

Eat & Drink

Stay

Meet

arrow_forward
arrow_back

Hitta oss

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm