closeStäng

Hotel Restaurant

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media
Royal Park / Event / Köp Boot camps paket här

Twelve Rounds in The Park!

Royal Park STHLM håller boot-camp i samarbete med Armand Krajnc!

Starta 2023 på bästa sätt med oss!
Ha kul och träffa nya spännande människor och bli starkare och hälsosammare på köpet.

En unik boot-camp under tre dagar på hotell i slottsmiljö med Haga Parken som närmaste granne. Här får ni uppleva högexplosiv träning som känns på riktigt i en blandning av krossfit, boxning, konditionsträning i grupper med självaste Armand Krajnc!

Armand Krajnc

Är fd svensk proffsboxare och fyrfaldig världsmästare i boxning. Twelve Rounds är ett tränings koncept som Armand tagit fram. Ett effektivt och framgångsrikt recept som bygger på boxning i kombination med konditionsträning. www.12-rounds.com

All inclusive

Tre dagar två hotellnätter, alla måltider är väl genomtänkta för att ni ska få i er rätt och hälsosam kost.
Vi har bjudit in föreläsare/ coacher inom sport, hälsa, motivation, mindfulness och mental styrka.

Titta här allt som ingår i paketet

Föreläsningar

Inom olika områden kommer hållas när ni inte svettas, antingen innan eller efter passen. Dem två första dagarna kommer vara tuffa rent fysiskt för att sedan på sista dagen växla ner till annan typ av träning. Det blir guidad meditation och yoga med andningstekniker och övningar. Ni kommer känna kontakt med muskler i kroppen som traditionell träning inte lyckas stimulera. Hela boot-campen avrundas med isvacksbad och spa i våra vedeldade badtunnor utomhus.

Utrustning

Vi på Royal Park är fullutrustad med boxningsring, sandsäckar, stora lokaler för alla typer av gruppträningar, toppmodernt gym, pool, badtunnor samt bastu och mm.

Datum

20-22 januari         Se hela programet här

Pris

Early Bird-pris 6900 kr

Tanken med denna boot-camp är att komma till insikt och lära sig hur man uppnår ett långsiktigt välbefinnande och hur man kan bibehålla sin styrka och kondition även när man kommer av sig i sina träningsrutiner. Det finns olika skäl till varför man måste omprioritera i vardagen.

Alla kan nog känna igen sig i det. Att när man lyckats få igång träningen och man känner sig väldigt nöjd så kommer något i vägen och man tappar en del av styrkan och konditionen som man byggt upp under en period. Det blir svårt att hitta motivationen på nytt och motigt att börja om.

Genom dem olika föreläsningarna får ni vägledning, tips, verktyg om hur man enkelt kan hålla lite av träningen vid liv med små enkla övningar som bara tar 15-30min och som man kan utföra i hemmet när man inte hinner till gymmet. Investera i dig själv och skapa dig en livsstil där minst en liten aktivitet/pass om dagen blir en rutin. Det är viktigt att förstå att det handlar om balans och den mentala styrkan och vårt inre är minst lika viktigt som vårt yttre för att uppnå långsiktiga resultat.

Det börjar med rätt inställning så kallat mindset.

Vilket mindset kliver du in i 2023 med? Är du osäker? Ta rygg på oss så visar vi vägen!

close

Köp Boot camps paket här

Totalt

kr

Köp Boot camps paket här

Boka

Hitta oss

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm