Royal Park lanserar innovations- och utbildningscenter för besöksnäringen. Läs mer

closeStäng

Summer Yoga & Lunch

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media

Media & Newsroom

2020-07-02 Royal Park gaskar upp stranden och öppnar Royal Park Beach Club

I ljuvliga Hagaparken kan man njuta av sol och bad vid stranden och bryggan, hyra solstolar, kanoter, kajaker, paddle boards och Segways för en tur i den vackra nationalparken.

Pressmeddelande

2020-06-17 Swiss Education Group etablerar sin verksamhet på Royal Park STHLM

Royal Park Hospitality and Education Hub inleder samarbete med Swiss Education Group – ett världsledande nätverk av prestigefyllda hotell- och hospitality managementskolor.

Pressmeddelande

2020-06-11 Royal Park inleder samarbete med Apollo Sports

Royal Parks urbana resort utvalt som Apollo Sports första träningshotell i Norden.

Pressmeddelande

2020-06-02 Punk Royale på Royal Park

Den sista strålande helgen i maj stod Punk Royale för sommarens kanske stökigaste gästspel i Royal Parks nyetablerade Bakficka. Stämningen liksom vädret var på topp och blev startskottet för sommarens kulinariska & musikaliska evenemang i trädgården på Royal Park Hotel.

Bilder från eventet

2020-05-26 Punk Royale först ut på Royal Parks Bakficka

På Lördag tar Punk Royale över Royal Park Hotels uteservering med Jocke Almqvist i spetsen. Samarbetet är en inledning på ett av många gästspel som kommer ske på Royal Park under sommaren. Besökarna utlovas livekonserter med svenska artister och andra överraskningar under hela sommaren.

Pressmeddelande

2020-04-30 Besöksnäringen får ny innovationshub i Stockholm

Coronakrisen slår hårt mot världens största industri; turism och besöksnäringen. I detta akuta läge startar entreprenören Ulrich John ett nytt innovations- och utbildningscenter för hela branschen i samarbete med Hyper Island.

Pressmeddelande

2020-02-12 Plantable Cooking Contest 2020

Årets final går av stapeln på Royal Park, passande nog inramad av Hagaparkens prunkande grönska, där vi förenas i ambitionen om en grönare värld. Royal Park Hotel är stolta att få stå som värd för en av årets viktigaste tävlingar och hoppas att Plantable efter årets upplaga har hittat ett hem i Royal Park.

Pressmeddelande

2020-01-30 WEF i Davos – Royal Park står som värd för Green Debate 2020

Året fick en flygande start när Royal Park stod som värd för Green Debate under World Economic Forum i Davos, med hopp om att skapa medvetenhet och sprida vår passion för det växtbaserade köket. Det är nu viktigare än någonsin att ta chansen och ställa om mot hållbarhet och pånyttfödelse för att säkerställa en bättre morgondag för nuvarande såväl som framtida generationer.

Bilder från eventet

Hitta oss

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm