Royal Park lanserar en komplett lösning för livestreaming & inspelning. Läs mer

closeStäng

Wednesday Morning Run

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media

Media & Newsroom

2020-10-19 Royal Park och Intellotel startar Nordens första One-Stop-Shop

Royal Park Hospitality & Edcuation Hub inleder samarbete med Intellotel och presenterar Nordens första One-Stop-Shop, en unik möjlighet att få råd och stöd gällande finansiering, verksamhetsutveckling och digitalisering. One-Stop-Shop erbjuder stöd genom erfarna innovatörer, skribenter och facilatorer från branschen.

Pressrelease

2020-10-07 Royal Park Recycling Lab drar igång i Hagaparken

Royal Park STHLM drar nästa helg igång unikt Recycling Lab – möbelåtervinning – i kasernen där vi samlat hotellets gamla möbler, porslin, krukor, köksredskap, mattor och mycket annat som sett sina bästa dagar på Royal Park. På helgerna under en månad är alla välkomna att delta i Royal Parks hållbarhetsarbete och frossa bland gamla spännande prylar.

Pressrelease

2020-09-24 Brunchen är tillbaka på Royal Park – växtbaserad Brunch Royal

Royal Park STHLM drar nu igång säsongens växtbaserade eventserie och bjuder in till Brunch Royal – en uppvisning i hållbarhet tillsammans med John & Co, en växtbaserad avsmakningsmeny bestående av åtta serveringar vid Brunnsvikens kant i vackra Hagaparken. Från och med lördag den 26 september är ni hjärtligt välkomna!

Pressrelease

2020-09-10 Royal Park Studios inviger unik studio för livestreaming och produktion

Royal Park inviger nu en av Sveriges mest avancerade studios för att producera och livestreama digitala möten, event, utbildningar, inspelningar, produktlanseringar, paneldebatter, bolagsstämmor och mycket annat genom ett samarbete med Edge Design & Technology som är specialiserade på digitala lösningar.

Pressrelease

2020-08-03 Punk Royale dundrar in med galen kräftskiva på Royal Park STHLM

Den 21-22 augusti kommer Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale med en efterlängtad repris när de dundrar in med dekadent kräftskiva bestående av obegränsat med svenska kräftor och många spännande överraskningar på Royal Parks terrass i Hagaparken.

Pressrelease

2020-07-20 Libanesisk Afton – Beirut in the Park – 24-26 juli

De kulinariska gästspelen avlöser varandra på Royal Park STHLM och nästa pop-up är
Beirut in the Park – en libanesisk afton på terassens uteservering intill Brunnsvikens kant i
Hagaparken med mixed grill och uppvisning i traditionell meza-konst.

Pressmeddelande

2020-07-09 Spa ute i det fria på Royal Park STHLM och pop up gästspel från Thai in the Park

Det blåser thai-vindar i Hagaparken. Från och med imorgon kommer det att finnas ett utomhus-spa som erbjuder behandlingar med utsikt över Brunnsviken hela sommaren. Den här erbjuds även möjligheten att uppleva autentisk street food from Thailand genom vårt pop up-event Thai in the Park.

Pressmeddelande

2020-07-08 Royal Park Hospitality & Education Hub Sthlm presenterar fler onlineutbildningar i samarbete med Hyper Island och Highlights

För att bygga branschen och lägga grunden för en ny och innovativ besöksnäring krävs utbildning och omställning. Royal Park Hospitality & Education Hub har sedan tidigare ett större antal utbildningar i samarbete med Swiss Education Group och presenterar nu ytterligare onlineutbildningar inom hospitality i samarbete med Hyper Island and Highlights.

Pressmeddelande

2020-07-02 Royal Park gaskar upp stranden och öppnar Royal Park Beach Club

I ljuvliga Hagaparken kan man njuta av sol och bad vid stranden och bryggan, hyra solstolar, kanoter, kajaker, paddle boards och Segways för en tur i den vackra nationalparken.

Pressmeddelande

2020-06-17 Swiss Education Group etablerar sin verksamhet på Royal Park STHLM

Royal Park Hospitality and Education Hub inleder samarbete med Swiss Education Group – ett världsledande nätverk av prestigefyllda hotell- och hospitality managementskolor.

Pressmeddelande

2020-06-11 Royal Park inleder samarbete med Apollo Sports

Royal Parks urbana resort utvalt som Apollo Sports första träningshotell i Norden.

Pressmeddelande

2020-06-02 Punk Royale på Royal Park

Den sista strålande helgen i maj stod Punk Royale för sommarens kanske stökigaste gästspel i Royal Parks nyetablerade Bakficka. Stämningen liksom vädret var på topp och blev startskottet för sommarens kulinariska & musikaliska evenemang i trädgården på Royal Park Hotel.

Bilder från eventet

2020-05-26 Punk Royale först ut på Royal Parks Bakficka

På Lördag tar Punk Royale över Royal Park Hotels uteservering med Jocke Almqvist i spetsen. Samarbetet är en inledning på ett av många gästspel som kommer ske på Royal Park under sommaren. Besökarna utlovas livekonserter med svenska artister och andra överraskningar under hela sommaren.

Pressmeddelande

2020-04-30 Besöksnäringen får ny innovationshub i Stockholm

Coronakrisen slår hårt mot världens största industri; turism och besöksnäringen. I detta akuta läge startar entreprenören Ulrich John ett nytt innovations- och utbildningscenter för hela branschen i samarbete med Hyper Island.

Pressmeddelande

2020-02-12 Plantable Cooking Contest 2020

Årets final går av stapeln på Royal Park, passande nog inramad av Hagaparkens prunkande grönska, där vi förenas i ambitionen om en grönare värld. Royal Park Hotel är stolta att få stå som värd för en av årets viktigaste tävlingar och hoppas att Plantable efter årets upplaga har hittat ett hem i Royal Park.

Pressmeddelande

2020-01-30 WEF i Davos – Royal Park står som värd för Green Debate 2020

Året fick en flygande start när Royal Park stod som värd för Green Debate under World Economic Forum i Davos, med hopp om att skapa medvetenhet och sprida vår passion för det växtbaserade köket. Det är nu viktigare än någonsin att ta chansen och ställa om mot hållbarhet och pånyttfödelse för att säkerställa en bättre morgondag för nuvarande såväl som framtida generationer.

Bilder från eventet

Hitta oss

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events


@royalparkstockholm