closeStäng

Hotel Restaurant

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media
15 December kl 11.30-17

En Magisk Jul

Sveriges främsta julupplevelse finns på Royal Park. Vi presenterar framtidens julbord för barnen – ett mer hållbart sätt att fira jul på

Julupplevelse

Royal Park / Event / En Magisk Jul

Den tredje advent smyger sig matpanelens tomtenissar in från Nordpolen och förvandlar slottsbyggnaden Royal Park till ett magiskt julparadis. På uppdrag av tomten ska de inspirera oss genom julglädje i gemenskap till att fira en mer hållbar jul. Tillsammans med barnen, för barnen!

I matsalen kommer det att bjudas upp till dans kring julgranen av nissarna och sjungas stämningsfull julmusik av elever från Waldorfskolan. Tillitsverket bjuder in vuxna och barn till traditionella jullekar med sång och dans. Tomteverkstäderna öppnas och det finns något för alla åldrar göra. Sist men inte minst dukas det upp för Sveriges i särklass bästa växtbaserade julbord i traditionell tappning, följt av en dessertbuffé signerad Petra Cavini. Det absolut perfekta tillfället för er att övertyga er själva och omgivningen hur otroligt gränslöst det växtbaserade köket är.

Dagen till ära ges också möjlighet att delta i julklappsutbyte, Sveriges största veganska pepparkakshus-tävling, en matpanel tillsammans med nissarna för alla barn att delta i och mycket mer.

Julvärdar

  • Radisson Blu Royal Park Hotel
  • Happyfoodbypetra
  • Hagaskolan Waldorf
  • Tillitsverket

Priser

Vuxna – 750 SEK pp
Barn & Pensionärer – 375 SEK pp

Boka din magiska julupplevelse på Royal Park

För dig som inte har möjlighet att delta i julfirandet men ändå vill äta växtbaserat julbord rekommenderar vi även eventet Julbord som finns tillgängligt under helgerna i december.

close

En Magisk Jul

Boka

Also at Royal Park

Julbord

Stay

Exercise & Relax

Julfest

Eat & Drink

Events

arrow_forward
arrow_back

Hitta oss

Frösundaviks allé 15
169 70 Solna

info@royalparksthlm.com

Contact us

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm