Trädgårdsterrassen i sommar – boka bord, spela boule, hyr SUP, strandstolar och handdukar för härligt häng i parken Läs mer & Boka

close

VIKTIG INFORMATION - Anläggningens status & Covid-19

closeStäng

Hotel Restaurant

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media
Gesundaberget

Royal Park Mountain Resort

För närvarande är anläggningen stängd. Nu väntar omställning och förbättringar av anläggningen tillsammans med CLHG och Zanedo, en internationell hotell och hospitality-koncern som utvecklar och anpassar unika platser inom hotell och turism. Läs pressmeddelandet nedan för mer information.
 

Gesundaberget

Royal Park / Ski & Bike

Upplev en unik destination i sagolik vildmarksmiljö! Gesundaberget i Dalarna är ett klassiskt turistmål och en historisk alpin anläggning som nu går in i en ny era. Beläget mitt emellan Leksand och Mora erbjuder berget en storslagen utsikt över Siljan i öster och hänförande vildmark i väster. Här kommer vi framöver erbjuda ett växande utbud av unika upplevelser i världsklass!

Gesundaberget ligger intill Gesunda by i Solleröns socken. Med fri sikt erbjuder berget storslagna vyer vilket belönats med tre stjärnor i Michelins ”Green Guide”. Bergets höjd är 514 meter över havet och 353 meter över Siljans vattennivå. Året om erbjuds en mängd aktiviteter på och omkring berget, såväl sommar som vintertid. Liftarna och Toppstugan är öppna på vintern för alpin åkning och på sommaren för vandring och downhill-cykling där variationen på pister och cykelspår är många.

Läs mer om vår verksamhet nedan. Om du har några frågor går det bra att ringa oss på +46 250 214 00 eller maila till info@gesundaberget.se.

Ski Resort - Gesundaberget

Alpin Skidåkning & Längdskidor

Restaurang & Café

Nytt café i Lodgen

Bike Park

Downhill & Cross Country

Also at Royal Park

Eat & Drink

Exercise & Relax

Stay

Meet

Events

arrow_forward
arrow_back

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm