close

VIKTIG INFORMATION - Anläggningens status & Covid-19

closeStäng

Hotel Restaurant

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media

Ski Resort – Gesundaberget

För närvarande är anläggningen stängd. Nu väntar omställning och förbättringar av anläggningen tillsammans med CLHG och Zanedo, en internationell hotell- och hospitality-koncern som utvecklar och anpassar unika platser inom hotell och turism.
 

Vinter

Royal Park / Gesundaberget / Ski Resort - Gesundaberget

Dalarnas mest mångsidiga anläggning erbjuder alpin åkning för alla. Läget intill Siljan och Sollerön ger ofta tidig snö i riklig mängd som ligger kvar länge.

Skidbackarna vintertid har en fallhöjd på 270 meter och nedfarter upp till 1800m i längd. Den tilltalande fallhöjden öppnar upp för bra variation i åkningen samtidigt som centreringen av nedfarter ger en väldigt familjär inramning där alla kan trivas. Runt berget går klassiska längdspår och konstsnö-spår för såväl klassisk åkning som skate för den som vill blicka bortom utförsåkningen. Anläggningen lämpar sig även ypperligt för träningsläger med sitt breda utbud nära till hands.

Nedanför backarna finns stugor, skilodge, shop och värdshus. Besök oss på sociala medier för status på längdspår och öppna backar.

 

 


Hours
SKI RESORT

ÖPPETTIDER

Vi ser fram emot att få välkomna alla besökare till en nyöppning inom kort.

Vi tackar för ert tålamod och hoppas på att snart få se er i backen.

COVID-19 – VIKTIG INFO
Med anledning av pågående pandemi vill vi även meddela att vi värnar om våra gäster & personal samt följer de regelverk & rekommendationer som det medför. Att bedriva verksamheten på ett smittsäkert sätt förblir vår högsta prioritet och vi följer utvecklingen kring covid-19 noggrant.

#tackförtålamod #staysafe #hållavstånd

close

För närvarande går det inte att köpa säsongskort. Läs mer om anläggningens status under viktig information

Ski Resort - Gesundaberget

Köp Säsongskort

Sign up for our newsletter and get the latest news & events

@royalparkstockholm