Royal Park lanserar en komplett lösning för livestreaming & inspelning. Läs mer

close

VIKTIG INFORMATION - Anläggningens status & Covid-19

closeStäng

Street Food in the Park

We’re reinventing ourselves to provide you with the full Royal Park experience
Want in? – Please send your inquiry to

info@royalparksthlm.com

Facebook Instagram LinkedIn Media

Ski Resort – Gesundaberget

Öppettider i Påsk – Liftarna öppna 2-11 april – kl 09-15. Läs mer under Öppettider nedan. Med anledning av pågående pandemi vill vi även meddela att vi värnar om våra gäster & personal samt följer de regelverk & rekommendationer som det medför.

Vinter

Royal Park / Gesundaberget / Ski Resort - Gesundaberget

Dalarnas mest mångsidiga anläggning erbjuder alpin åkning för alla. Läget intill Siljan och Sollerön ger ofta tidig snö i riklig mängd som ligger kvar länge.

Skidbackarna vintertid har en fallhöjd på 270 meter och nedfarter upp till 1800m i längd. Den tilltalande fallhöjden öppnar upp för bra variation i åkningen samtidigt som centreringen av nedfarter ger en väldigt familjär inramning där alla kan trivas. Runt berget går klassiska längdspår och konstsnö-spår för såväl klassisk åkning som skate för den som vill blicka bortom utförsåkningen. Anläggningen lämpar sig även ypperligt för träningsläger med sitt breda utbud nära till hands.

Nedanför backarna finns stugor, skilodge, shop och värdshus. Besök oss på sociala medier för status på längdspår och öppna backar.

 

 


Hours
SKI RESORT

ÖPPETTIDER

Under påsken välkomnar vi alla åkare till Pumphusbacken, Stora backen, Toppstugebacken samt Barnbacken. Liftarna 2-11 april kl 09-15.

Boden håller öppet för uthyrning samma dagar som liftarna mellan kl 08:30-16:00.

Wärdshuset är öppet med begränsat antal platser inomhus och tillhandahåller även ett covid-anpassat koncept för servering utomhus de dagar liftarna är öppna mellan kl 10:00-17:00.

Toppstugan hålls för närvarande stängd och likaså värmestugorna.

COVID-19 – VIKTIG INFO
Med anledning av pågående pandemi vill vi även meddela att vi värnar om våra gäster & personal samt följer de regelverk & rekommendationer som det medför. Att bedriva verksamheten på ett smittsäkert sätt förblir vår högsta prioritet och vi följer utvecklingen kring covid-19 noggrant.

#tackförtålamod #staysafe #hållavstånd

close

Ski Resort - Gesundaberget

* ange personnummer som ordernotering i kassan

Totalt

kr

Ski Resort - Gesundaberget

Köp Säsongskort

Sign up for our newsletter and get the latest news & events


@royalparkstockholm